7e race GK4 2016 15PK IAME X30 Mariembourg

8 en 9 OKTOBER 2016 wat een spannende weekend op het prachtige kartbaan van Mariembourg!!

Zeker niet slecht gedaan dit weekend. Hier en daar wat foutjes gemaakt die mijn helaas het podium hebben gekost dat is zeker jammer, maar ik was er heel erg dichtbij en heb heerlijk kunnen racen.

Gekwalificeerd als 6e, maar doordat ik tijdens de formatie mijn plek niet kon innemen, moest ik de race beginnen als 8e. Een zeer vervelende situatie dus ben ik op de eerste race gefinisht op de 4e plek.

De 2e race begon super, al snel stond ik op de 3e plek en heb ik dit een tijdje kunnen vasthouden, maar wij zaten zo dicht bij elkaar en werd zo vaak bumper aan bumper gereden en getikt dat ik mijn plek kwijt raakte. Gefinisht op de 6e plek.

De 3e race was lastig. Weer zaten wij heel dicht bij elkaar, maar door wat foutjes heb ik wat plekken verloren. Dit heb ik nog goed kunnen maken door in te halen bij een incident met andere piloten en ben ik gefinisht als 6e. Uiteindelijk ben ik op de 5e plek van de dag geëindigd in Mariembourg.

Prima weekend: Door hard te trainen met mijn team de afgelopen periode hebben wij de gat naar de kop positie kunnen dichten, dit was in de training op circuit van Emmen al zichtbaar maar toen wilde mijn motor niet meewerken. Op naar de laatste race van het jaar op Internationale kart circuit van Genk.
Ik wil natuurlijk ook mijn team, sponsoren en supporters hierbij bedanken voor alle hulp van de afgelopen tijd.

TPX Kartracing, Gold Kart, Pietjan Roggeveen, Jan Roggeveen, Frank Postema, Monique Gouders, GK4 Kart Series, Francis Palma, Ryan Kavehzadeh, Danny Sutens
Kurt Timmermans, Chris Driessen