6e race GK4 2017 X30 AUTOMAAT JUNIOR GENK

GK4 Race 6 Karting Genk.

Slechtste race weekend OOOOOIT !!

Hierbij een korte verslag van mijn race weekend:

Laatste race weekend Gk4 2017 op Internationaal kart circuit Genk.
Vrijdag en zaterdag lekker op nat getraind en mooie tijden kunnen rijden, wij waren heerlijk snel.

Vlak voor de kwalificatie begon de baan op te drogen maar niet droog genoeg voor droog weer banden maar ook te droog voor regenbanden.

Wij kregen helaas de afstelling niet goed voor deze weersomstandigheden, dat gold dus ook voor de zondag.

Race 1 Maximale bezetting van 38 coureurs, wij begonnen de race op een teleurstellende 34e plek. Bij de start lag ik na 2 bochten op de 15e plek, maar opkomend 3e bocht vond een rijder die deze weekend meedeed dat die mij hard aan de zijkant kon raken, waardoor ik hoop schade had en niet door kon rijden. (dit werd helaas niet opgemerkt door de wedstrijdleiding en zelfs nadat ik mijn verhaal had gedaan werd er niets mee gedaan)

Race 2 startte ik op plek 37, kart voelde niet goed maar toch de race kunnen uitrijden en op plek 24 geëindigd.

Race 3 moest ik weer op plek 34 startte, gelijk bij 1ste bocht spinden een paar karts voor mij en ik kon ze niet meer ontwijken dus spinde ik ook. Door dit lag ik als laatste. Hier na heb ik weer aansluiting kunnen vinden en een paar plekken goed maken, maar helaas had ik geen tractie en kon mijn voorsprong niet behouden. Om het weekend nog leuker af te sluiten kreeg ik na afloop van de race nog een waarschuwing van de wedstrijdleiding terwijl dit niet gedaan kon hebben!. Ik zou 6 plekken gewonnen hebben bij de start door iemand te tikken!!!!

Wij sluiten dit jaar helaas af met dit dramatisch weekend en gaan lekker testen en trainen in de winter.

Hierbij wil ik iedereen hartelijk bedanken die mij afgelopen jaar geholpen en gesteund heeft.
Op naar 2018.

Resultaten 2017:

Foto’s van het weekend: