3e race GK4 2017 X30 AUTOMAAT JUNIOR Genk

GK4 Race 3 Internationaal kartcircuit Genk.
Wat een weekend!!3e race GK4 kartseries op de Internationaal kartcircuit Genk (Home of Champions)Vrijdag en zaterdag heerlijk getraind, door een top afstelling van mijn team zat ik er goed bij en kon heerlijk meekomen met het veld die uit 30 rijders bestaat.

Op zaterdag gingen we met een goede hoop ons 8 minuten kwalificatie in, maar door een langzaam leeglopende rechter achter band had ik totaal geen grip en kwalificeerde ik me op een teleurstellende 27e plek.

Zondag race dag, ik heb mijn teleurstellende kwalificatie achter mij gelaten en ben lekker voor gaan zitten.

• Eerste race, lekker gevochten en van plek 27 naar 17 gereden.
• Tweede race, op plek 17 gestart maar klemgereden en moest weer van plek 27 naar voren vechten. Heerlijk gevochten en naar plek 14 gereden.
• Derde race, van plek 14 vertrokken maar door een paar duw en trekacties helaas op plek 20 geëindigd.

Toch een heerlijke zondag gehad en in dag klassement op plek 17 van 30 gefinisht.

Team TPX bedankt voor de fijne afstelling en gezelligheid, op naar een top circuit Kartclub Kerpen in Duitsland. Speciaal voor de grote F1 Legende #keepFightingMichael

 

Resultaten 2017:

 

 

Foto’s van het weekend: