2e race GK4 2017 X30 AUTOMAAT JUNIOR Emmen

Race 2 GK4 27 EN 28 MEI 2017 X30 AUTOMAAT JUNIOR
GK4 Race 2 Circuit Pottendijk Emmen.
Hierbij een korte verslag van mijn super tropische race weekend:
 

Vrijdag:
Leuk getraind en diverse afstellingen geprobeerd, lekker veel rondje kunnen rijden en puntjes op de i gezet.Zaterdag:
In de ochtend bezig geweest met de afstelling voor de lange runs en ook voor de kwalificatie. Hele strakke kwali! Alle rijders tot plek 24 binnen 0,6 seconde van P1. Ik had de 23e plek te pakken.Zondag:Race 1 had ik een super start en kwam ik bij de eerste 2 bochten op de 11e plek terecht.

In de 2e ronde zat ik strak achter P10 en P9 en was ik zeker sneller dan hun en zette de aanval in. Op het zelfde moment gooide de nummer 9 de deur dicht voor nummer 10 en spinde zelf van de baan en raakten hij in zijn spin mijn rechter voorwiel. Helaas had ik schade en kon niet meer verder rijden. (zeer teleurgesteld!)

Race 2 startte ik van P29 en kon ik me terug vechten naar P17, snelheid zat er goed in.
Race 3 mocht ik weer van plek 23 vertrekken en geschiedenis herhaalde zich!!!! Ik kon terug vechten tot plek 11 en bij inhalen van nummer 10 stuurde de coureur tot 2 keer toe op mij in naar rechts terwijl de bocht naar links was. Dit beleef helaas ongezien bij de Marshals. Ik kon gelukkig weer doorrijden maar ben hierdoor veel plekken verloren en eindigde ik op plek 23.

Een lekker warm weekend met hoop inhaal acties door mij.Op naar race 3 in Genk!

Dank aan mijn team TPX Kartracing, en mijn vader voor de super afstelling van mijn kart en mijn moeder en supporters voor de rest van de verzorging en gezelligheid.

Resultaten 2017:
Foto’s van het weekend: