1ste race GK4 2017 X30 AUTOMAAT JUNIOR MARIEMBOURG

 
RACE 1 GK4 8 EN 9 APRIL 2017 X30 AUTOMAAT JUNIOR MARIEMBOURG
 
GK4 Race 1 Circuit MARIEMBOURG.
Dit weekend zijn wij met veel enthousiasme gereisd naar het zuiden van België om mee te doen aan het eerste kart weekend van het seizoen met ons volledige TPX (GOLD) team (Frank, Max, Wesley, Yash, Shayne).Vol vertrouwen en hoop zijn wij vrijdag begonnen aan de vrije training dit ging best goed.
Zaterdag begon de dag met veel mist en op een of andere manier is onze weekend omgedraaid. Daar waar vrijdag zo goed ging, wilde zaterdag maar niet lukken. Zaterdag middag hebben wij van de 31 plekken gekwalificeerd als 24ste.

Toch zijn wij zondag begonnen met volle hoop aan de races, helaas eindigde de race in de kreukels.

1e Race gefinisht als 21ste
2e Race ging goed, maar helaas van achter getikt en uiteindelijk 27ste gefinisht.
3e Race eindigde voor mij en een paar andere coureurs helaas al heel snel. Bij de eerste bocht ging het mis. (zie de foto’s). Gelukkig maken wij het allemaal goed. Een paar blauwe plekken, zere rug, gescheurd schouderblad spier en een uitgerekte enkelband. De schrik zat dus goed in, maar nogmaals ik kan vertellen dat het redelijk goed gaat met ons. Beterschap allemaal!

Dit pech weekend wil ik snel vergeten en weer met enthousiasme en heel veel zin mij voorbereiden voor het volgende race. Op naar Emmen. See you there!

 

Foto’s van het weekend: