5e race weekend GK4 25/26 Juli 2015:

5e race GK4 series 15PK werd verreden op het internationale Kart circuit van Genk in België. Het werd een weekend vol emoties!

Bij deze wil ik iedereen van harte bedanken die direct of indirect mij dit weekend hebben geholpen, gesteund, geadviseerd, aangemoedigd, een schouder klopje hebben gegeven, mij geprobeerd hebben om op te vrolijken en mij hebben getroost in die moeilijke momenten.

Het was een weekend vol tranen van geluk en vervolgens van verdriet en woede. Jullie steun en troost hebben mij veel geholpen.

Vrijdag vrije training 24 juli 2015:

Prachtig weer in Genk. Heerlijk een paar goede rondjes gereden. Ging heel goed! zelfs mijn eigen persoonlijke tijden van februari flink verbeterd.

Zaterdag vrije training 25 juli 2015:

Regen, regen en nog eens regen. Uiteindelijk toch besloten om te rijden en heb veel van genoten van rijden in regen. Het was spannend, maar toch heel erg leuk en leerzaam.
Een natte boel!

Zondag Kwalificatie en race 26 juli 2015:

Een mooie dag. Bewolkt maar droog.
Ik ben als zesde gekwalificeerd en dus met veel zin begonnen aan wat uiteindelijk een teleurstellende dag zou zijn.

1e Race: Een prachtige start gemaakt. Ik ben van plek 6 naar plek 1 gereden vlak daarna toch ingehaald door Sam Balota en Mike de Zwart. Tot de twee laatste rondjes heb ik gevochten voor plek 3 met Stefano van Es maar ben uiteindelijk gefinishte al 6e. Een mooie resultaat! Heb ontzettend van genoten……

Helaas was dit van korte duur omdat bij de technische nacontrole is er ontdekt dat er volgens de regels iets niet goed was aan mijn kart. Hierdoor heb ik een DQ (Diskwalificatie) gekregen. Een fout dat mijn kwalificatie en punten van de 1e race kosten. Ongeloof, onbegrip, woede en vooral heel veel verdriet en tranen.

2e Race: Door mijn straf moest ik als laatste beginnen op plek 13. Hoofd leeg halen en opnieuw beginnen. Bij de start kon ik helaas niet gelijk naar voren door de langzame start van de rijders voor me en miste ik de aansluiting. Ik ben uiteindelijk op plek 8 geëindigd.

3e en laatste race: Nogmaals moest ik beginnen op plek 13. In de eerste ronde heb ik gelijk 2 karts ingehaald en daarna geprobeerd om zo veel mogelijk naar voren te komen. Ik ben uiteindelijk 9e geworden.

Doordat mijn punten van de 1e racen zijn afgenomen ben ik ondanks mijn 8e plek in de tweede race en mijn 9e plek in de derde race op plek 13 geëindigd. Best Jammer!
Een keihard leerzame weekend wat ik hoop nooit meer te hoeven mee te maken.

Vol hoop en zin naar de volgende raceweekend in Emmen.

MAAR EERST VAKANTIE VIEREN!!!! Ik heb het verdiend en mijn ouders ook.
FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL GENIET ERVAN EN TOT DE VOLGENDE KEER IN OH ZO WINDERIGE EMMEN
RYAN

Foto’s van het weekend.

Genk (B) 26/26-07-2015

Onderdeel

Behaalde Positie

Aantal punten

Kwalificatie

6e

Race

1

DQ

2

8

3

9

Totaal