De laatste wedstrijd van dit seizoen heeft plaatsgevonden op het internationale karting circuit van Genk in België (Home of Champions).
Het weer zoals altijd wisselvallig: regen, veel wind, storm, maar uiteindelijk droog.

Vrijdag zijn wij in Genk aangekomen waar zo veel wind stond dat wij onze tent niet meer konden opzetten.

Zaterdag vrije training: Droog, maar zeer koud. De hele dag getraind en veel lol gehad.

Zondag: er stond heel veel wind. De hele nacht heeft het hier gespookt. Veel tenten zijn kapot gegaan en het was heel onrustig.
De baan was nat en glad dus de regen banden moest erop.

Kwalificatie: Als 14e gekwalificeerd, helaas verkeerde afstelling gekozen.

Race 1, 2 en 3: Een zwaar weekend, waar wij niet de juiste afstellingen konden vinden en wat problemen hadden. Toch heb ik wat plekken kunnen winnen. Bij alle drie races heb ik flink moeten verdedigen, moest continu op mijn hoede zijn om niet mijn plek kwijt te raken. Door mijn gebrek aan vermogen heb ik sommige gevechten verloren, maar ik heb ontzettend mijn best gedaan en letterlijk tot de eindstreep moeten vechten. Tijd om op adem te komen was er niet. Uiteindelijk ben ik 12e, 12e, en 13e geworden.

Jammer, maar helaas het zit erop voor dit jaar. Het was een super leuke leerjaar!

Sam Balota, Mike de Zwart en Stefano van Es Gefeliciteerd met jullie behaalde posities in het 15 PK Mondial klassement en Rob Lucassen, Summer Webb en Valentino Smulders in het Honda Cadet klasse.

Ryan.