Warning: Undefined array key "link" in /customers/f/7/9/rk-kartracing.com/httpd.www/wp-content/plugins/envira-gallery-lite/includes/global/shortcode.php on line 1545 Warning: Undefined array key "title" in /customers/f/7/9/rk-kartracing.com/httpd.www/wp-content/plugins/envira-gallery-lite/includes/global/shortcode.php on line 436 Warning: Undefined array key "alt" in /customers/f/7/9/rk-kartracing.com/httpd.www/wp-content/plugins/envira-gallery-lite/includes/global/shortcode.php on line 530 Warning: Undefined array key "link" in /customers/f/7/9/rk-kartracing.com/httpd.www/wp-content/plugins/envira-gallery-lite/includes/global/shortcode.php on line 1545 Warning: Undefined array key "title" in /customers/f/7/9/rk-kartracing.com/httpd.www/wp-content/plugins/envira-gallery-lite/includes/global/shortcode.php on line 436 Warning: Undefined array key "alt" in /customers/f/7/9/rk-kartracing.com/httpd.www/wp-content/plugins/envira-gallery-lite/includes/global/shortcode.php on line 530

Hallo allemaal,
Het kart seizoen is weer begonnen. Dit jaar rij ik in dezelfde 15PK klasse waar ik vorige jaar ook heb gereden, maar dit keer met een nieuwe motor, een IAME X30. Ik heb de oversteek gemaakt van een 4 takt motor naar een 2 takt motor.

Wij zijn het seizoen begonnen op Genk Internationale Kart Circuit in België.
Vrijdag lekker op locatie aangekomen, het was koud, zeer koud. Zo koud dat zaterdag ochtend delen van mijn kart gewoon bevroren waren en wij deze moesten ontdooien voordat wij aan de slag konden. Uiteindelijk op droog en nat kunnen trainen met regenachtige voorruitzicht op zondag.

Zondagochtend begon de dag nat en is niet meer droog geweest. Ik heb de kwalificatie en race 1, 2 en 3 op een zeer natte en gladde baan gereden.
“LEERSCHOOL” ik kwam snelheid te kort en kon niet echt met de groep in gevecht op de baan. Aandachtspunt is mijn rijstijl!. Ik rij nog steeds als of ik een 4 takt motor op mijn kart heb maar helaas vergt een 2 takt motor een heel ander rijstijl. De komende tijd ga ik dus veel trainen met mijn nieuwe coach Piet-Jan Roggeveen (TPX Kartservice) en mijn vader en hopelijk kom ik sterker terug voor de volgende race. Op naar een nieuw circuit. Op de kalender dit jaar Karting des Fagnes Mariembourg bijna aan de grens met Frankrijk. NU AL ZIN IN!!

Ik wil heel graag de volgende mensen bedanken voor al de hulp en steun:
Piet-Jan, Jan, Stephen, Summer, Dylan, Fred, Jef, Monique, Marlin, Frank en Alwin. Ook bedankt aan al de mensen die altijd voor mijn klaar staan en belangstelling tonen en natuurlijk mijn ouders Ashkan en Francis.

Voor meer foto’s en/of informatie volg mij op www.RK-Kartracing.com of www.ryankavehzadeh.nl

Ryan