Afgelopen zondag was tijd voor de shakedown van Bumblebee 3.0 kart van Ryan op Internationaal Kart Circuit Genk in België.

Ryan gaat dit jaar racen met een Iame X30 motor 15PK van daar dat ons startnummer ook gewijzigd is van 210 naar 310, deze motor werd zondag ingereden. Keurig de schema afgewerkt en op paar kleine dingen na geen problemen gehad.

Maar dat is nog niet al het nieuws voor de start van het seizoen! RK-KartRacing gaat samenwerken met TPX kartservice uit zoetermeer. Wij zijn er van overtuigd dat we op die manier ons kennis kunnen verbreden en ook Ryan zal op locatie persoonlijke begeleiding krijgen en zich verder kunnen ontwikkelen.

Wij hebben er zeker zin in en zullen jullie weer na iedere race weekend voorzien van nodige info en foto’s.

Voor meer info kunt u ook ons site bezoeken.
www.rk-kartracing.com
www.ryankavehzadeh.com